Supreme sauce
Ingredienser
10 personer
- 10 kycklingbröst (eller 4 hela kycklingar)
- 1 lök, finhackad
- 2 vitlöksklyftor, krossade
- 20 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 500 g grädde 38 %
- 250 g vatten
- 80 g OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond Pasta
- 70 g OSCAR® Roux flytande redning
- Salt, peppar och citronsaft
- Färska örter
Förberedelse
- Förbered kycklingarna.
- Fräs lök och vitlök i kycklingfettet. Tillsätt OSCAR® Premium Citron Pasta och koka in.
- Tillsätt vatten, grädde och OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond Pasta. Rör om tills glacen har lösts upp.
- Tillsätt rouxen lite i taget tills såsen får en krämig konsistens. Smaka av.
- Skär kycklingen i bitar och servera med såsen och örterna.
Tips: Såsen kan varieras med svamp eller dragon.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa fler
Inspiration
OSCAR® Roux – flytande redning
OSCAR® Roux är en ny, flytande redning som har utvecklats för professionella kök med fokus på effektivitet, kvalitet och stabilitet. Den grönsaks- och glutenfria rouxen ger jämnt resultat och ren smak - utan klumpar och utan förbehandling.