Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole


Ingredienser

10 personer

  • 125 g schalottenlök, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • olja till stekning
  • 2,5 dl vitvin
  • 30 g OSCAR® Musselfond koncentrat
  • 1 kg musslor, t.ex. hjärtmusslor
  • 2,5 dl grädde
  • 750 g spaghetti, förkokt
  • chili
  • färska örter, t.ex. körvel och dill
  • peppar

Förberedelse

  1. Fräs schalottenlök och vitlök i olja.
  2. Tillsätt vitvin och OSCAR® Musselfond koncentrat och låt koka upp.
  3. Tillsätt musslorna, låt dem ånga och tillsätt sedan grädden.
  4. Blanda i den förkokta pastan och örterna.
  5. Smaka av med peppar och mer OSCAR® Musselfond koncentrat.

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler