Ingredienser

10 personer

  • 20 g torkad kombu-tång
  • 1 l vatten
  • 75 g OSCAR® Miso Buljong pasta
  • 300 g mjuk tofu, skuren i tärningar
  • 100 g salladslök, finhackad

Förberedelse

  1. Lägg kombu i blöt i kallt vatten i 30 minuter. Värm upp, sänk sedan långsamt vattnet till strax under kokpunkten och ta bort kombun innan det börjar koka.
  2. Tillsätt misopastan och vispa tills den är helt upplöst.
  3. Låt soppan sjuda på låg värme i 5-10 minuter utan att koka.
  4. Smaka av och justera med extra misopasta eller lite lätt sojasås efter behov.
  5. Servera med bitar av mjuk tofu och finhackad kombu.

Tips: Denna misosoppa kan kombineras med alla typer av grönsaker.

Products used in the recipe

Upptäck produkter från detta recept

Visa fler