
Guà bāo
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg fläskfilé
- salt
- olja (för brynning)
- 1 l vatten
- 100 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar pasta
- 250 g mörk soja
- 50 g farinsocker
- 5 vitlöksklyftor, krossade
- 4 st stjärnanis
- 20 bitar bao
- koriander
- rostade lökar
- lätt inlagd gurka
Förberedelse
- Skåra sidfläsket, salta det och bryn det runt om i olja.
- I en kastrull, tillsätt vatten, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar pasta, soja, farinsocker, vitlök och stjärnanis och koka upp.
- Lägg fläskbröstet i den varma saltlaken och stek det täckt i ugnen i 160°C i cirka 3 timmar eller tills det är mört.
- Skivor av det bräserade bröstet glaseras i den reducerade buljongen.
- Servera i nyångade bāo-bullar med garnering.
Tips: Den bräserade grisen kan också serveras på ris.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa fler
Inspiration
Det asiatiska köket
OSCAR® lanserar nu ett sortiment av asieninspirerade produkter som gör det enklare att integrera asiatiska smaker och rätter i dina menyer.