Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg fläskfilé
  • salt
  • olja (för brynning)
  • 1 l vatten
  • 100 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar pasta
  • 250 g mörk soja
  • 50 g farinsocker
  • 5 vitlöksklyftor, krossade
  • 4 st stjärnanis
  • 20 bitar bao
  • koriander
  • rostade lökar
  • lätt inlagd gurka

Förberedelse

  1. Skåra sidfläsket, salta det och bryn det runt om i olja.
  2. I en kastrull, tillsätt vatten, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar pasta, soja, farinsocker, vitlök och stjärnanis och koka upp.
  3. Lägg fläskbröstet i den varma saltlaken och stek det täckt i ugnen i 160°C i cirka 3 timmar eller tills det är mört.
  4. Skivor av det bräserade bröstet glaseras i den reducerade buljongen.
  5. Servera i nyångade bāo-bullar med garnering.

Tips: Den bräserade grisen kan också serveras på ris.

Products used in the recipe

Inspiration

Det asiatiska köket

OSCAR® lanserar nu ett sortiment av asieninspirerade produkter som gör det enklare att integrera asiatiska smaker och rätter i dina menyer.