
Viltstek
Ingredienser
10 personer
- 2 st hjortinnanlår, ca 1,7 kg per styck
- 50 g olja
- 200 g OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta
Förberedelse
- De trimmade innanlår bestryks med olja och bryns.
- OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta breds ut på de fortfarande varma innanlår.
- Linda in båda innanlår i folie och ställ in dem i en förvärmd ugn på 150°C i ca 90 minuter.
- När de har en kärntemperatur på 62°C , ta ut dem ur ugnen och låt dem vila i 15 minuter.
Tips: Köttet kan också läggas på en bädd av rotfrukter med OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta fördelad i botten av skålen. Täck över formen och ställ in den i den förvärmda ugn.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa fler
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.