Ingredienser

10 personer

  • 2 st hjortinnanlår, ca 1,7 kg per styck
  • 50 g olja
  • 200 g OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta

Förberedelse

  1. De trimmade innanlår bestryks med olja och bryns.
  2. OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta breds ut på de fortfarande varma innanlår.
  3. Linda in båda innanlår i folie och ställ in dem i en förvärmd ugn på 150°C i ca 90 minuter.
  4. När de har en kärntemperatur på 62°C , ta ut dem ur ugnen och låt dem vila i 15 minuter.

Tips: Köttet kan också läggas på en bädd av rotfrukter med OSCAR® Premium Mörk Kalvfond pasta fördelad i botten av skålen. Täck över formen och ställ in den i den förvärmda ugn.

Products used in the recipe

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.