
Marulkstjärtar & brynt smörsås
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg marulkstjärtar, ca 2 stycken av 800 g
- 90 g OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond pasta
- 450 g smör
- kapris
- friterade örter
- 30 g OSCAR® Premium Citron pasta
Förberedelse
- Stek marulkstjärtarna i lite olja i en het panna tills de har fått fin färg.
- Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond pasta. Glasera sedan hela fisken i pastan.
- Ställ in formen i en förvärmd ugn på 180°C i ca 6 minuter tills fisken är varm i mitten.
Sås:
1. Bryn smör i en kastrull och tillsätt friterad kapris, örter och OSCAR® Premium Citron pasta.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa fler
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.