Marulkstjärtar & brynt smörsås

Marulkstjärtar & brynt smörsås


Serveringsförslag: Servera med färska sommargrönsaker och tillaga fisken på grillen.

Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg marulkstjärtar, ca 2 stycken av 800 g
  • 90 g OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond pasta
  • 450 g smör
  • kapris
  • friterade örter
  • 30 g OSCAR® Premium Citron pasta

Förberedelse

  1. Stek marulkstjärtarna i lite olja i en het panna tills de har fått fin färg.
  2. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt OSCAR® Premium Stekt Kycklingfond pasta. Glasera sedan hela fisken i pastan.
  3. Ställ in formen i en förvärmd ugn på 180°C i ca 6 minuter tills fisken är varm i mitten.

Sås:

1. Bryn smör i en kastrull och tillsätt friterad kapris, örter och OSCAR® Premium Citron pasta.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.