Ingredienser

10 personer

  • 1 dl rött vin
  • 500 ml OSCAR® Signature Demi Glace
  • 100 g OSCAR® Premium Lammjus pasta
  • 1 msk smör
  • salt och peppar

Förberedelse

  1. Häll rödvinet i en kastrull och reducera det till hälften på medelhög värme.
  2. Tillsätt OSCAR® Signature Demi Glace och rör ner OSCAR® Premium Lammjus pasta i den varma vätskan. Låt sjuda i 10-15 minuter tills såsen har en fyllig och slät konsistens.
  3. Ta bort kastrullen från värmen och vispa i smöret så att såsen blir blank och rund. Smaka av med salt och peppar.

Tips: Om du vill ge mer smak till såsen kan du använda libbsticka eller persiljestjälkar för att infusera såsen.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.