
Lammsås
Ingredienser
10 personer
- 1 dl rött vin
- 500 ml OSCAR® Signature Demi Glace
- 100 g OSCAR® Premium Lammjus pasta
- 1 msk smör
- salt och peppar
Förberedelse
- Häll rödvinet i en kastrull och reducera det till hälften på medelhög värme.
- Tillsätt OSCAR® Signature Demi Glace och rör ner OSCAR® Premium Lammjus pasta i den varma vätskan. Låt sjuda i 10-15 minuter tills såsen har en fyllig och slät konsistens.
- Ta bort kastrullen från värmen och vispa i smöret så att såsen blir blank och rund. Smaka av med salt och peppar.
Tips: Om du vill ge mer smak till såsen kan du använda libbsticka eller persiljestjälkar för att infusera såsen.
Products used in the recipe
Upptäck produkter från detta recept
Visa fler
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium är skapad med en kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk.