Chowder-soppa

Chowder-soppa


Serveringsförslag: Servera med stekta pilgrimsmusslor och grön ärtkräm.

Ingredienser

10 personer

  • 140 g majs 
  • olja
  • 600 g vispgrädde 38 %
  • 400 g vatten
  • 2,5 dl vitvin 
  • 80 g OSCAR® Premium Fiskfumet pasta
  • 30 g OSCAR® Musselfond koncentrat
  • citronsaft

Förberedelse

  1. Lägg majsen i en kastrull och fräs den lätt i lite olja utan att den får färg.
  2. Tillsätt sedan vispgrädde, vitvin, vatten och OSCAR® Premium Fiskfumet pasta.
  3. Låt soppan sjuda i 10 minuter på låg värme och mixa sedan.
  4. Smaksätt soppan med OSCAR® Musselfond koncentrat och citronsaft.

Tips: Det är gott att tillsätta ost i receptet och gratinera i ugnen.

Products used in the recipe